De tuin

Het Laanboomhuis is een prachtig gebouw waar we heel trots op zijn. Maar buiten zijn is nog veel fijner! De tuin bij het Laanboomhuis is daarom zo ingericht dat hij op verschillende manieren te gebruiken is.

Een gedeelte van onze tuin gebruiken we als boomkwekerij. Leerlingen van onze boomteeltopleidingen kunnen hier in de praktijk onder andere leren enten, oculeren en snoeien.

Verder leent de tuin zich uitstekend voor groepsactiviteiten. Er is natuurlijk veel groen, maar bijvoorbeeld ook een insectenhotel en leuke zitjes. Alle ruimte dus voor een buitenvergadering, workshop of sportieve activiteit.

De tuin is daarnaast een van de punten op de Laanboomfietsroute. Combineer je een vergadering of andere ontmoeting graag met wat actiefs? Stap dan lekker op de fiets en geniet van de prachtige omgeving!

Wanneer je een van de ruimtes in het Laanboomhuis huurt, heb je automatisch ook toegang tot de tuin. Gebruik je een van onze ruimtes voor een binnen-activiteit, dan kun je de tuin dus altijd gebruiken voor bijvoorbeeld een wandeling of om tussendoor buiten te lunchen.